Yoga Vlaamse Ardennen

Yoga Vlaamse Ardennen is een concept van Machteld Van Impe.

De afgelopen jaren heb ik belangrijke vooruitgang geboekt op het gebied van mijn levensstijl, relaties en prioriteiten. Ik had geen bewust plan, maar het starten van de Dru Yoga Docentenopleiding was een van die stappen en het markeerde het begin van een mooie reis. Tijdens deze reis leerde ik mezelf beter kennen, werd ik me bewust van mijn eigen grenzen en ontdekte ik rust en stilte in mezelf. Om mijn yoga-praktijk te verbeteren, volgde ik de Dru Rugcursus, wat een logische aanvulling was omdat ik eerder rugklachten had gehad en het beoefenen van Dru Yoga mijn klachten aanzienlijk had verminderd.

Yoga Vlaamse Ardennen docent 

Gedurende de opleiding begon ik ook te mediteren en groeide mijn interesse voor pranayama, een wezenlijk onderdeel van het achtvoudige pad van yoga dat ons leert bewust te ademen. Dit groeide uit tot een passie voor alles wat met ademhaling te maken heeft, inclusief ademwerk, wat naadloos aansluit bij yoga.

Elk van deze stappen kwam vanzelf op het juiste moment en het proces was soms moeilijk. Toch zou ik voor geen goud willen terugkeren. Ik ben nu veel meer tevreden met wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Vroeger maakte ik vooral keuzes vanuit mijn hoofd, maar nu voel ik wat ik wil en wat goed voor me werkt. Ik ben meer mezelf dan ooit tevoren en Dru yoga, meditatie, pranayama en ademwerk hebben daar aanzienlijk aan bijgedragen. Deze hele, fascinerende reis heeft mijn liefde voor yoga en ademhaling alleen maar vergroot.

Het is mijn grootste wens dat jij ook deze ervaring kunt hebben. Dat je rust kunt vinden in jezelf, dat je jezelf kunt zijn, dat je kunt stralen en voelen dat alles stroomt, terwijl je tegelijkertijd gewoon het leven leidt. Want ja, het leven gebeurt gewoon.

 

Yoga | Meditatie | ademcoach

Als yogadocent, meditatiedocent en ademcoach, help ik je graag bij jouw innerlijke reis.

En dat in een veilige omgeving, steeds binnen je eigen grenzen.

Ik begeleid je op weg om in je hoogste potentieel, jouw authentieke zelf te stappen.

Yoga Vlaamse Ardennen

Bent u op zoek naar Yogalessen in de Vlaamse Ardennen? Dan bent u bij Yoga Vlaamse Ardennen aan het juiste adres. We bieden een scala aan Yogalessen aan, van Hatha Yoga tot Power Yoga, en van meditatieve Yoga tot actieve Vinyasa. Of u nu een beginner bent of een doorgewinterde yogi, wij hebben de perfecte les voor u.

De lessen bij Yoga Vlaamse Ardennen worden gegeven door Machteld Van Impe, een ervaren docente die bekend staan om haar professionele en persoonlijke aanpak. Ze heeft jarenlange ervaring in het geven van Yogalessen en Mahteld is opgeleid in verschillende Yoga-stijlen. Of u nu op zoek bent naar een intense workout of juist wilt ontspannen en tot rust wilt komen, bij Yoga Vlaamse Ardennen zorgen ervoor dat u de perfecte Yoga-ervaring krijgt.

Daarnaast bieden we bij Yoga Vlaamse Ardennen Yoga-workshops aan, waarbij u dieper kunt ingaan op bepaalde aspecten van Yoga. Deze workshops zijn perfect voor degenen die hun Yoga-beoefening willen verdiepen en meer willen leren over de verschillende Yoga-stijlen en -technieken. Onze workshops worden gegeven door experts op het gebied van Yoga en zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

De Yogalessen en -workshops van Yoga Vlaamse Ardennen vinden plaats op verschillende in Geraardsbergen. We streven ernaar om de perfecte omgeving te bieden voor een optimale Yoga-ervaring. Of u nu wilt ontspannen in de natuur of de voorkeur geeft aan een intieme studio-omgeving, wij hebben de perfecte locatie voor u.

Bij ons draait alles om de persoonlijke ervaring en we streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden. We willen dat u zich comfortabel voelt tijdens onze lessen en dat u de juiste ondersteuning krijgt om uw Yoga-beoefening te verbeteren. Onze docenten zijn altijd beschikbaar om u te helpen en vragen te beantwoorden.

Kortom, als u op zoek bent naar de beste Yogalessen en -workshops in de Vlaamse Ardennen, dan bent u bij Yoga Vlaamse Ardennen aan het juiste adres. Onze ervaren docenten, prachtige locaties en persoonlijke benadering maken ons de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een optimale Yoga-ervaring.