over mij

Machteld Van Impe

De afgelopen jaren heb ik belangrijke stappen gezet op het vlak van mijn levensstijl, mijn relaties, mijn prioriteiten.

Niet dat ik een bewust plan voor ogen had. De Dru Yoga Docentenopleiding starten was een van die stappen en het begin van een mooie reis. Ik leerde mezelf beter kennen, mijn eigen grenzen aanvoelen en rust en stilte in mezelf ontdekken. De Dru Rugcursus volgde, een logische aanvulling want ik had eerder rugklachten ervaren en het beoefenen van Dru Yoga had dat aanzienlijk verbeterd.

Door en tijdens de opleiding begon ik ook te mediteren. Gaandeweg groeide bovendien mijn interesse voor pranayama. Pranayama is een wezenlijk onderdeel van het achtvoudige pad van yoga en leert ons bewust ademen. Het groeide uit tot een passie voor alles wat met adem te zien heeft. Naast pranayama verdiepte ik mij ook in ademwerk, wat naadloos aansluit bij yoga, als je ’t mij vraagt.

Elk van deze stappen diende zich gewoon aan, op het juiste moment. Het proces was af en toe best pittig. En toch zou ik, voor geen geld van de wereld, de klok willen terugdraaien. Ik ben zo veel meer tevreden met wie ik nu ben en hoe ik in het leven sta.

Waar ik vroeger vooral keuzes maakte vanuit het hoofd, voel ik nu wat ik wil, wat goed voor me werkt en wat minder. Ik ben meer dan ooit mezelf. En daar hebben Dru yoga, meditatie, pranayama en ademwerk een aanzienlijke rol in gespeeld. Die hele, boeiende reis hebben mijn liefde voor yoga en adem alleen maar nog groter gemaakt.

Het liefst van al wil ik dat jij hetzelfde kan ervaren. Dat je rust vindt in jezelf. Dat je jezelf kan zijn. Dat je kan stralen. Dat je voelt dat het stroomt, terwijl je verder ook gewoon het leven leeft want ja, life still happens.

 

Yoga | Meditatie | ademcoach

Als yogadocent, meditatiedocent en ademcoach, help ik je graag bij jouw innerlijke reis.

En dat in een veilige omgeving, steeds binnen je eigen grenzen.

Ik begeleid je op weg om in je hoogste potentieel, jouw authentieke zelf te stappen.

Dru yoga