WAT ANDEREN ZEGGEN

5/5

De manier waarop Machteld de lessen geeft is uniek en inspirerend, met veel zorg en aandacht voor iedereen én een vleugje humor.

Soms pittige posities zonder forceren. Geen moeten, geen verkeerd, geen druk, geen presteren. Alleen maar voelen, leven, beleven en laten gebeuren.

Zalig is de innerlijke rust die ik vind na de lessen, rust in lichaam en geest!

Ze is een geweldige teacher.

Annemie
5/5

Yoga maakt je lichaam soepel en brengt je geest tot rust.

Als ervaren lerares legt Machteld de oefeningen grondig uit en bouwt ze langzaam op, rekening houdend met je individuele mogelijkheden. Eens je de sequentie onder de knie hebt, begeleidt ze je verder naar een hoger niveau.

Een deugddoende ervaring!

Tinneke
5/5

Het is elke week uitkijken naar de yogasessies van Machteld. Stap voor stap laat ze je groeien in de wereld van bewust bewegen en ademen.

Soms lukt het vanzelf, soms is het een echte uitdaging. Maar dan staat zij paraat om je wegwijs te maken en te helpen.

Elke oefening doe je op je eigen tempo en naar eigen kunnen. Na een yogales voel ik mij vol energie en tegelijk rustig.

Ik kan de yogalessen van Machteld eigenlijk niet meer missen.

5/5

Omdat ik wist dat yoga heilzaam is bv. bij stressgerelateerde fysieke problemen, zocht ik eerst op internet. Heel frustrerend, want men begint al met een pose die je zelfs niet kan aannemen door je probleem, en vermeldt allerlei namen die je niets zeggen.

Machteld legt goed uit hoe je elke pose kan aanpassen aan je eigen grenzen, zonder dat de waarde verloren gaat. In elke dru yoga les van Machteld komt ook wel een korte meditatie en een ademhalingstechniek, en ze houdt rekening met de fysieke problemen die ze in haar groep opmerkt.

Ook belangrijk is dat de sfeer steeds veilig en gemoedelijk is, en altijd is er wel een vrolijke noot, bij Machteld is het nooit saai.

De les eindigt met een diepe ontspanning en vaak mag je nog even genieten van een heilzame mantra die Machteld zo mooi kan zingen.


Ik ben na de les steeds veel beter gestemd, meer ontspannen en heb ook meer energie dan ervoor. Dankjewel, Machteld!

Zalig is de innerlijke rust die ik vind na de lessen, rust in lichaam en geest!

Ze is een geweldige teacher.

Lutgart De Waele
5/5

Dru Yoga zoals door Machteld aangebracht geeft energie in alle opzichten: er is flexibiliteit en afwisseling in de lessenreeksen, maar ook in de uitvoering van de oefeningen.

Er zijn altijd alternatieve houdingen wanneer een bepaalde oefening te uitdagend zou zijn en dat zorgt dat zowel beginners als meer ervaren mensen elk op hun niveau uitdaging krijgen.

De lessen zorgen niet alleen voor ontspanning en gezonde beweging op het moment zelf, ook daarbuiten kan je technieken uit de lessen toepassen, en voor je het beseft zit je beter in je vel, en dat neem je overal mee.

Emilie De Braeckenier
5/5

Machteld is een krak in het overbrengen van Dru Yoga. Ze straalt rust en kalmte uit en weet perfect met wat ze bezig is.

Dru yoga is een pakket van oefeningen die voor mij elke les opnieuw een impact hebben op mijn lichaam.
De relaxatie achteraf, door Machteld haar zachte stem, is de perfecte afsluiter.

5/5

Machteld zorgt er op een hele warme en menselijke manier voor dat yoga toegankelijk wordt.

De combi van yoga, ademhalingstechnieken en meditatie maken de lessen echt leuk en boeiend. Een wekelijkse energieboost!.

5/5
5/5