Dru yoga

De afgelopen jaren heb ik belangrijke vooruitgang geboekt op het gebied van mijn levensstijl, relaties en prioriteiten. Ik had geen bewust plan, maar het starten van de Dru Yoga Docentenopleiding was een van die stappen en het markeerde het begin van een mooie reis. Tijdens deze reis leerde ik mezelf beter kennen, werd ik me bewust van mijn eigen grenzen en ontdekte ik rust en stilte in mezelf. Om mijn yoga-praktijk te verbeteren, volgde ik de Dru Rugcursus, wat een logische aanvulling was omdat ik eerder rugklachten had gehad en het beoefenen van Dru Yoga mijn klachten aanzienlijk had verminderd.

Dru Yoga docent Machteld Van Impe

Gedurende de opleiding begon ik ook te mediteren en groeide mijn interesse voor pranayama, een wezenlijk onderdeel van het achtvoudige pad van yoga dat ons leert bewust te ademen. Dit groeide uit tot een passie voor alles wat met ademhaling te maken heeft, inclusief ademwerk, wat naadloos aansluit bij yoga.

Elk van deze stappen kwam vanzelf op het juiste moment en het proces was soms moeilijk. Toch zou ik voor geen goud willen terugkeren. Ik ben nu veel meer tevreden met wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Vroeger maakte ik vooral keuzes vanuit mijn hoofd, maar nu voel ik wat ik wil en wat goed voor me werkt. Ik ben meer mezelf dan ooit tevoren en Dru yoga, meditatie, pranayama en ademwerk hebben daar aanzienlijk aan bijgedragen. Deze hele, fascinerende reis heeft mijn liefde voor yoga en ademhaling alleen maar vergroot.

Het is mijn grootste wens dat jij ook deze ervaring kunt hebben. Dat je rust kunt vinden in jezelf, dat je jezelf kunt zijn, dat je kunt stralen en voelen dat alles stroomt, terwijl je tegelijkertijd gewoon het leven leidt. Want ja, het leven gebeurt gewoon.

 

Yoga | Meditatie | ademcoach

Als yogadocent, meditatiedocent en ademcoach, help ik je graag bij jouw innerlijke reis.

En dat in een veilige omgeving, steeds binnen je eigen grenzen.

Ik begeleid je op weg om in je hoogste potentieel, jouw authentieke zelf te stappen.

Dru yoga

De perfecte manier om te ontspannen en in balans te komen

Dru Yoga is de perfecte manier om te ontspannen en in balans te komen. Ons doel is om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om te begrijpen wat Dru Yoga is, hoe het werkt en hoe het uw leven kan veranderen. We zullen ook bespreken waarom Dru Yoga zo’n populaire vorm van yoga is en waarom het een geweldige keuze kan zijn voor zowel beginners als gevorderde beoefenaars.

Wat is Dru Yoga?

Dru Yoga is een vorm van yoga die gebaseerd is op zachte, vloeiende bewegingen die op een rustige en ontspannen manier worden uitgevoerd. Deze bewegingen zijn ontworpen om het lichaam en de geest te ontspannen en om stress en spanning te verminderen. De houdingen zijn eenvoudig en worden langzaam uitgevoerd, zodat u uw lichaam en ademhaling kunt voelen en erop kunt reageren.

Hoe werkt het?

Dru Yoga werkt op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel en spiritueel. Op fysiek niveau verbetert deze vorm van Yoga de flexibiliteit, kracht en balans van het lichaam. Het kan ook helpen om de spijsvertering en de bloedsomloop te verbeteren en om het immuunsysteem te versterken. Op emotioneel niveau kan Dru Yoga helpen om stress en angst te verminderen, en om gevoelens van geluk en welzijn te vergroten. Op spiritueel niveau kan Dru Yoga helpen om een diepere verbinding te maken met uzelf en met de wereld om u heen.

Waarom is het  zo populair?

Dru Yoga is populair om verschillende redenen. Ten eerste is het een zachte, veilige en toegankelijke vorm van yoga die geschikt is voor mensen van alle leeftijden en niveaus van fitheid. Het is ook gemakkelijk te leren en kan thuis worden beoefend met behulp van video’s en boeken. Ten tweede is Dru Yoga een zeer effectieve manier om stress en spanning te verminderen en om gevoelens van welzijn en geluk te vergroten. Veel mensen vinden dat het beoefenen van deze Yoga hen helpt om beter te slapen, meer energie te hebben en meer gefocust en productief te zijn gedurende de dag.

Hoe kunt u beginnen?

Als u geïnteresseerd bent in het beoefenen van Dru Yoga, zijn er verschillende manieren om te beginnen. Ten eerste kunt u online zoeken naar video’s en boeken die u kunnen helpen om de basisprincipes van deze Yoga te leren. U kunt ook zoeken naar een lokale yogastudio die lessen aanbiedt in Dru Yoga. Als u liever individuele begeleiding wilt, kunt u overwegen om een ​​privéles te nemen bij Machteld Van Impe een gekwalificeerde Dru Yoga-leraar.