ademen

Ontdek de kracht van ademwerk

De adem, jouw superkracht

Als ik je zou vertellen dat je over iets beschikt dat zich vlak onder je neus bevindt en dat ervoor kan zorgen dat je de wereld anders beleeft, dat je meer harmonie kan doen ervaren, waardoor je meer rust in je hoofd vindt, iets dat kan bijdragen aan je gezondheid, iets waardoor je je energieker kan voelen. En als ik je zeg dat je het altijd bij je draagt, van zodra je geboren bent tot wanneer je deze aarde verlaat. Wil je dan niet weten wat het is? Je raadde het misschien al… De adem.

Tijdens een ademsessie maken we gebruik van de bewust verbonden ademhaling. Dit is een zachte en eenvoudige techniek waarbij we de in- en uitademhaling met elkaar verbinden. Ze geeft ons toegang tot het onbewuste deel van ons brein, het laat ons toe om op onderzoek uit te gaan diep in onze innerlijke wereld. Door echt aanwezig te zijn bij en te luisteren naar ons lichaam, krijgen we antwoorden waar we misschien anders jaren naar kunnen zoeken en op kunnen wachten.

Die adem gebruiken we tijdens een ademsessie. Het is alsof je tegelijk alle ramen en deuren van je huis openzet, zodat er een frisse wind door het huis kan waaien. Een die het stof en de webben wegblaast waardoor je kan zien wat er zich onder bevindt. We gebruiken de adem om onze innerlijke wereld te verluchten zodat we ruimte kunnen geven aan onze gevoelens en echt kunnen luisteren naar wat ons lichaam ons vertelt.

Ons lichaam is als een archief dat alles wat we meegemaakt hebben sinds onze geboorte stockeert. Het is een kamer vol wijsheid en onze adem is de sleutel tot de kamer.

Ademwerk is in essentie je bevrijden van wie of wat je denkt te moeten zijn, van de dwangbuis die levenslange conditionering met zich kan meebrengen en zo ruimte te maken voor wie je kunt zijn.

Waarom ademwerk

DAAROM

Mijn aanbod

Benieuwd wat een ademsessie voor jou kan betekenen?

Ik geef je een 1 : 1 ademsessie. Onder mijn vakkundige begeleiding voel je de kracht van je adem en maak je verbinding tussen je hoofd met je lijf en ervaart diepe ontspanning. Na iedere ademsessie merk je dat je vrijer kunt ademen.

Alle ademsessies gaan door in Geraardsbergen.

1:1 sessie

1:1 traject

€ 117,-

vanaf € 997,-