breatwork

!DOCTYPE html>

Dit is Google’s cachegeheugen van https://yogadeontmoeting.be/breathwork.html. Dit is een momentopname van hoe de pagina eruitzag op 15 dec 2022 23:13:18 GMT. De huidige pagina kan in de tussentijd veranderd zijn. Meer informatie.
Volledige versieTekstversieBron tonen

Tip: als je je zoekterm snel wilt vinden op deze pagina, druk je op Ctrl+F of ⌘-F (Mac) en gebruik je de zoekbalk.

 

 

BREATHWORK

OVER

Ontdek de kracht van ademwerk

De adem, jouw superkracht

Als ik je zou vertellen dat je over iets beschikt dat zich vlak onder je neus bevindt en dat ervoor kan zorgen dat je de wereld anders beleeft, dat je meer harmonie kan doen ervaren, waardoor je meer rust in je hoofd vindt, iets dat kan bijdragen aan je gezondheid, iets waardoor je je energieker kan voelen. En als ik je zeg dat je het altijd bij je draagt, van zodra je geboren bent tot wanneer je deze aarde verlaat. Wil je dan niet weten wat het is? Je raadde het misschien al… De adem.

 

Die adem gebruiken we bij Rebirthing Breathwerk. Het is alsof je tegelijk alle ramen en deuren van je huis openzet, zodat er een frisse wind door het huis kan waaien. Een die het stof en de webben wegblaast waardoor je kan zien wat er zich onder bevindt. We gebruiken de adem om onze innerlijke wereld te verluchten zodat we ruimte kunnen geven aan onze gevoelens en echt kunnen luisteren naar wat ons lichaam ons vertelt.

 

Ons lichaam is als een archief dat alles wat we meegemaakt hebben sinds onze geboorte stockeert. Het is een kamer vol wijsheid en onze adem is de sleutel tot de kamer.

 

We gebruiken een zachte en eenvoudige techniek – conscious connected breathing – oftewel bewust verbonden ademhalen. Deze techniek geeft ons toegang tot het onbewuste deel van ons brein, het laat ons toe om op onderzoek uit te gaan diep in onze innerlijke wereld. Door echt aanwezig te zijn bij en te luisteren naar ons lichaam, krijgen we antwoorden waar we misschien anders jaren naar kunnen zoeken en op kunnen wachten.

 

Rebirthing Breathwork draait om vrijheid. Rebirthing breathwork is in essentie je bevrijden van wie of wat je denkt te moeten zijn, van de dwangbuis die levenslange conditionering met zich kan meebrengen en zo ruimte te maken voor wie je kunt zijn.

WAAROM

Rebirthing Breathwork is voor jou als…

 • je veel in je hoofd zit te piekeren.
 • je lijkt vast te lopen in je huidige leven.
 • je fysieke en mentale spanning ervaart.
 • je geen idee hebt wat jouw doel in het leven is.
 • je vaker angst en stress ervaart dan je zou willen.
 • je je uit balans voelt.
 • je niet zo goed weet wie je bent, wat je leuk vindt.
 • je graag vooruit wil in het leven en het maar niet lijkt te lukken.
 • je verleden je je nog steeds in de weg zit en het niet echt een plekje hebt kunnen geven.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Ik heb tot nu toe twee ademsessies met Machteld mogen ervaren. Machteld straalt heel veel rust en betrouwbaarheid uit dat ik me direct heel veilig bij haar voelde. Hierdoor durfde ik mezelf ook over te geven aan de met momenten hevige emoties en ervaringen tijdens de sessies. Het voelt alsof ik hierdoor in de sessies op diepere on(der)bewuste laag dingen heb kunnen loslaten. Ik voelde me letterlijk lichter en heerlijk ontspannen naderhand. Ik kom heel graag nog eens vaker bij ademen bij Machteld.

 

Irene

I had spent 4 1/2 years using various modalities, including breathwork, to heal from my extensive in utero and birthing trauma. That all changed during a warm water rebirthing session in which Machteld held the space for my journey. Finally, finally, I was able to complete what my nervous system had longed for. I realized, for the first time, that despite my womb trauma, that I did love it there. Surrendered to the experience, at my body’s own readiness, I was able to navigate through the birth canal and enter this realm peacefully. This experience was so completing that I knew instantly I would never need to go back to womb trauma again. I truly believe that Machteld’s gentle, loving presence infused my energy filed with maternal love that allowed this story to be re-written. All spiritual journeys require integrating our trauma into our divinity. I am forever grateful to Machteld for facilitating such a powerful healing moment in my life. I won’t ever forget it.

 

Colleen

Mijn sessie met Machteld was pure magie en transformatief. Haar liefdevolle energie en zachte open aanpak zorgen ervoor dat ik me volledig kon overgeven aan de ademhaling en diep in proces kon zakken om mijn trauma te helen. Gedurende de sessie was ze zacht en volle aandacht aanwezig ter ondersteuning van mijn process, maar strict en scherp wanneer nodig om te zorgen dat ik bleef ademen en niet te veel in mijn verhaal weg zakte. Deze sessie heeft me inzichten gebracht, waar ik nu nog op dagelijkse basis mee werk. Ik zou er dan ook geen seconde over twijfelen om nogmaals met Machteld te werken.

 

Kees

DAAROM

 

Jij bent het waard om …

 • goed in je vel te zitten.
 • tevreden in het leven te staan.
 • je energieker te voelen.
 • jezelf graag te zien.
 • het vertrouwen in jezelf en je lichaam te herwinnen.
 • helderheid omtrent wie je echt bent, wat je echt wilt te hebben.
 • inzicht te krijgen in oude patronen en overtuigingen en die te transformeren.
 • emoties en pijnlijke herinneringen te verwerken en los te laten.
 • je leven terug in eigen handen te nemen.
 • te weten hoe je jouw adem voor je kunt laten werken.
 • vrijheid in je adem te ervaren.

Mijn aanbod

Benieuwd wat een ademsessie voor jou kan betekenen?

 

Ik geef je een 1 : 1 Rebirthing Breathwork ademsessie. Onder mijn vakkundige begeleiding voel je de kracht van je adem en maak je verbinding tussen je hoofd met je lijf en ervaart diepe ontspanning. Na iedere ademsessie merk je dat je vrijer kunt ademen.

 

Alle ademsessies gaan door in Geraardsbergen.

SINGLE SESSION

 • Je bent nieuwsgierig en wil kennismaken met de basis ademwerk.
 • 1 ademsessie van 2 uur.
 • De mogelijkheid om over te stappen naar een Full Journey van 10 ademsessies.

€ 177,-

 

tijdelijk € 127,-

(als je boekt en betaalt

voor 31 december 2022)

SMALL JOURNEY

 • Je bent klaar voor de eerste stappen in een proces van persoonlijke ontwikkeling.
 • 3 ademsessies van 2,5 uur
 • Je krijgt meer inzicht in de emotionele en mentale blokkades die je tegenhouden en de mogelijkheid om de eerste laagjes af te pellen.
 • Mijn begeleiding, inclusief coaching, zodat je met je inzichten ook tussen de sessies aan de slag kan.

€ 577,-

 

tijdelijk € 447,-

(als je boekt en betaalt

voor 31 december 2022)

FULL JOURNEY

 • Je bent klaar voor daadwerkelijke verandering en groei.
 • 10 ademsessies van 2,5 uur
 • Een intens proces van transformatie op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Laag na laag krijg je meer inzicht en vertrouwen.
 • Je heelt onverwerkte trauma’s, je ontdekt wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt.

 • Een intensieve ademreis inclusief coaching en begeleiding.
 • Een groot cadeau aan jezelf.

€ 1867,-

 

tijdelijk € 1367,-

(als je boekt en betaalt

voor 31 december 2022)